Bogdan Mocanu, hotărât să îi pună silicoane și acid hialuronic în buze Alexandrei Bodi


După ce Alexandra Bodi, cunoscută de publicul larg drept „Regina TikTok-ului” a recunoscut că se simte deranjată de sânii ei mici, Bogdan Mocanu și-a dorit să o ajute. Iată ce a spus artistul pe TikTok!


Bogdan Mocanu și-a luat fanii prin surprindere atunci când a spus pe TikTok că ar vrea să îi pună silicoane și acid în buze Alexandrei Bodi. În cadrul unui videoclip live, făcut pe cunoscuta platformă, artistul și „Regina TikTok-ului” au purtat mai multe discuții, ajungându-se și la aspectul fizic al fiecăruia. Tânăra a declarat că nu are deloc sâni, iar lui Bogdan i-au venit imediat idei! 

''Eu nu am sâni deloc. Sunt lipite. Dar nu aș băga nimic, mi-e frică.'', a dezvăluit Alexandra Bodi pe Tik-Tok.

''Vrei să vii la București și să-ți pun silicoane, nebuna mea? Îți pun de 600 cc. Loredana Chivu e minciună pe lângă tine. Ți-ar sta bine cu silicoane. Dacă mâine vii în București te duc eu să îți pun acid în buze.'', a răspuns Bogdan Mocanu pe Tik-Tok.

Ulterior, Alexandra Bodi a recunoscut că îi este teamă de intervenții estetice și că nu are de gând să apeleze la medic.

''Ce mă? Eu, silicoane?! Du-te, mă, copile de aici... Du-te, mă! Doamne ferește!'', a mai adăugat Alexandra Bodi șocată de declarațiile lui Bogdan Mocanu.

Sursă foto: Captură ecran/TikTok, Bogdan Mocanu/Instagram

  • Bogdan Mocanu, hotărât să îi pună silicoane și acid hialuronic în buze Alexandrei Bodi

related posts

Modifică setările cookies