Bogdan Mocanu, fotografie cu noua lui cucerire, modelul OnlyFans Ema Karter


Bogdan Mocanu a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de noua lui cucerire, modelul OnlyFans Ema Karter, pe numele real Miruna Milu. Iată cum arată femeia care i-a furat inima artistului.


Bogdan Mocanu pare că este extrem de îndrăgostit și nu îi este teamă să împărtășească acest lucru cu fanii lui de pe Instagram. El și Miruna Milu s-au filmat împreună, după ce ziarele tabloide au speculat că ar avea o relație. În videoclipul postat, aceștia se aflau la un club de fițe din Capitală.

Modelul de OnlyFans a oferit un interviu în urmă cu trei săptămâni, în cadrul căruia a spus ce fel de relație are în prezent cu Bogdan Mocanu.

„Am ieșit cu Bogdan Mocanu de câteva ori și ne cunoaștem acum. Nu pot să spun că am o relație sau nu am o relație. Ceva este, dar vedem ce o să fie în viitor. Este un bărbat frumos, este un bărbat atent. Suntem în tatonări. (...) Eu știam cine este Bogdan Mocanu, dar nu l-am băgat în seamă. Ne-am cunoscut la un eveniment, mi s-a părut foarte amuzant, foarte drăguț și am ieșit. Deși el a făcut primul pas. ”, a dezvăluit Miruna Milu.

Ulterior, Bogdan Mocanu a oferit informații despre relația pe care o are cu tânăra actriță de filme pentru adulți:

„Pentru prima oară în exclusivitate pentru că s-a întâmplat să mă prezinți într-un moment de sinceritate, am analizat comportamentul Mirunei și îmi place mult felul ei de a fi, îmi place cum e ea ca om și de ce nu, sunt puțin curios de ceva mai mult cu ea, nu e exclud”, a spus artistul pentru SpyNews.

Bogdan Mocanu a subliniat faptul că nu vrea să se grăbească în relația cu Miruna Milu deoarece a mai făcut acest lucru și în trecut, iar lucrurile nu au evoluat într-o direcție care să îl bucure pe artist.

”Nu vreau să mă grăbesc așa cum am făcut de fiecare dată, că de fiecare dată am plecat cu buza spartă și trebuie să lucrez în primul rând la emoțiile mele, că eu sunt uneori cam posesiv, cam gelos, cam paranoic, psihopat sau cum vrei tu să spui. După ce o să mă cunosc mai bine pe mine, după voi încerca să o cunosc și pe ea mai bine” 

ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS VEZI CÂT DE BINE ARATĂ EMA KARTER

Sursă foto: Bogdan Mocanu/Instagram

  • Bogdan Mocanu, fotografie cu noua lui cucerire, modelul OnlyFans Ema Karter

related posts

Modifică setările cookies