Candice Swanepoel, apariție incendiară în baie. Fotomodelul a pozat provocator în lenjerie intimă


Candice Swanepoel este una dintre cele mai atrăgătoare modele ale casei de modă Victoria’s Secret. Frumoasa blondină, în vârstă de 32 de ani, are un număr record de fani pe Instagram. 


Peste 15 milioane de oameni îi urmăresc postările, astfel încât orice apariție mai îndrăzneață adună imediat un val de comentarii de apreciere. Recent, fotomodelul a pozat în baie, fiind îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă de culoare neagră, extrem de decupat. O asemenea apariție nu putea trece neobservată, iar fotografia a adunat rapid peste 400.000 de like-uri. 

Cu o siluetă perfectă și cu un sex-appeal de neegalat, Candice Swanepoel are o carieră în modelling de peste 15 ani. În 2014, ea a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, de către revista Maxim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angelcandices

Candice i-a obișnuit pe admiratorii ei cu imagini provocatoare în costume de baie sau chiar unele în care apare nud, iar revistele pentru bărbați menționează cu umor că pe profilul modelului este o vară continuă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angelcandices

Candice Swanepoel este mama a doi băieți, de 4 și de 2 ani. 

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram angelcandices, victoriassecret

Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

  • Candice Swanepoel, apariție incendiară în baie. Fotomodelul a pozat provocator în lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies