În salopetă neagră și cu cizme cowboy. În ce ținută a apărut Adelina Pestrițu la festivalul Nostalgia


Adelina Pestrițu se numără printre cele mai populare fashioniste din România. Ținutele ei sunt comentate adesea în mediul online, iar multe femei se inspiră din sfaturile ei privind asortarea hainelor sau trucurile de machiaj. Influencerița fost prezentă la festivalul Nostalgia, unde a întors toate privirile. 


Adelina Pestrițu a purtat o salopetă neagră, o pălărie crem și cizme cowboy. Ea și-a completat ținuta cu bijuterii aurii și cu ochelari de soare. Mai multe admiratoaire au întrebat-o pe de unde și-a cumpărat salopeta.

„A fost făcută special pentru acest eveniment. Încă nu este disponibilă pe site, dar va fi în curând”, le-a răspuns influencerița. 

„Mulțumesc Frumos! O să stau atentă. Te urmăresc din Spania”, „Mișto mesajul de pe pălărie, „Nu știu dacă tu singură te ocupi de oufit-uri în general, dar uneori îți faci unele bombă”, sunt alte comentarii apărute în dreptul imaginilor. 

„Eu, eu. Mulțumesc”, a răspuns Adelina. 

Chiar dacă de multe ori este apreciată pentru activitatea ei din online, creatoarea de conținut a mărturisit, într-un interviu pentru stirileprotv.ro, că a avut parte de nenumărate amenințări din partea unor fani și că pe unii dintre ei i-a dat în judecată.

Adelina Pestrițu a recunoscut că s-a gândit să renunțe, însă a explicat motivul pentru care nu a făcut asta și și-a continuat drumul în online.

„Am avut și momente foarte grele, dar sunt și părți frumoase care nu mă lasă să renunț. Și dacă aș renunța, ce aș face? M-aș izola… Trebuie să merg înainte. Sunt o femeie puternică. Câteodată te mai simți și copleșită de anumite stări, sunt lucruri care se adună în timp. Cred că mi-am format un sistem al meu care lucrează împotriva lor, nu trebuie să dau prea multă importanță pentru că drumul meu este altul. Nu vreau să intru nici în conflicte.”

Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestrițu 

Vezi și: 

  • În salopetă neagră și cu cizme cowboy. În ce ținută a apărut Adelina Pestrițu la festivalul Nostalgia

related posts

Modifică setările cookies