Catrinel Marlon, apariție senzuală sub duș. Cum s-a pozat fotomodelul care a cucerit Italia


Catrinel Marlon (fostă Menghia) este una dintre cele mai frumoase fotomodele de origine română, cu o carieră de succes în străinătate. La 35 de ani, Catrinel are o siluetă de invidiat. 


Recent, fotomodelul s-a pozat sub duș și a postat fotografia pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat. ”Doamne, ești perfectă”, ”Ești ca un miraj orbitor”, ”Ești cea mai dulce fată pe care am văzut-o vreodată”, i-au scris unii admiratori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #400mhurdles

A post shared by Catrinel Marlon (@catrinelmarlon) on

Catrinel a colaborat cu case celebre de modă, printre care Giorgio Armani. De asemenea, aparițiile sale în lenjerie intimă au făcut înconjurul lumii, după ce a pozat pentru brandul Lise Charmel. În ultimii ani, Catrinel și-a încercat norocul în cinematografie, iar prestația ei a fost foarte apreciată. În 2019, ea a jucat rolul Gildei în filmul ”La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu. Filmul a fost selecția României pentru Premiile Oscar din 2020, dar nu a fost nominalizat. De asemenea, a fost desemnat cel mai bun film de lung metraj la Premiile Gopo 2020, unde a avut 13 nominalizări și a câștigat nouă trofee.

Catrinel locuiește în Italia și este mama unei fetițe de 1 an și opt luni, pe nume Caroline. Tatăl fetiței este producătorul de film Massimiliano di Lodovico.

Anterior, Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati, fost fotbalist, cu care a avut un mariaj de şapte ani. Ei au divorțat în 2011. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram catrinelmarlon
 
Vezi și: Învață cele mai populare dansuri de pe TikTok
 

  • Catrinel Marlon, apariție senzuală sub duș. Cum s-a pozat fotomodelul care a cucerit Italia

related posts

Modifică setările cookies