Catrinel Marlon la 35 de ani: „Sunt o mamă fericită și parteneră a doi îngeri”


Una dintre cele mai cunoscute femei fotomodel cu certificat de naștare în România, Catrinel Marlon, se bucură de fiecare moment prețios pe care i-l oferă fiica ei, Caroline Leon.


Catrinel Marlon, care a renunțat la numele Menghia în 2012, a împlinit 35 de ani și a sărbătorit tot în compania fiicei ei, Caroline Leon. Dacă anul trecut îi făcea botezul micuței, în acest an s-a bucurat de ceva timp frumos petrecut în compania familiei ei, într-o comună din provincia Asti din nordul Italiei.

Azi am făcut 35. Sunt o mamă fericită și parteneră a doi îngeri”, a scris Catrinel Marlon în dreptul mai multor fotografii cu ea fiica ei, făcute cel mai probabil de producătorul de film Massimiliano di Lodovico, partenerul ei de viață.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... oggi sono 35 ???? e sono felice mamma e compagna di due angeli . #bdaygirl

A post shared by Catrinel Marlon (@catrinelmarlon) on

Catrinel Marlon a început cariera de fotomodel la 16 ani, când a defilat pentru prima dată, pe podium, la Milano. După ce a terminat liceul, a decis să rămână în Italia, pentru a-și dezvolta cariera în modeling începută devreme. Azi trăiește la Roma, împreună cu iubitul ei, care o cere în căsătorie în fiecare zi. Vezi AICI ce-i răspunde ea!

De-a lungul vremii, Catrinel Marlon a împletit cariera de fotomodel cu cea de actriță și a reușit câteva performanțe frumoase. În 2012, a obținut rolul feminin principal în filmul Orașul ideal, regizat de Luigi Lo Cascio, și a făcut parte din show-ul de televiziune Chiambretti Sunday Show.

Vezi mai multe poze cu Catrinel Marlon în GALERIA FOTO de mai jos!

A fost imaginea companiei de automobile FIAT, iar spotul din anul 2012 în care a fost distribuită a fost difuzat în pauza Super Bowl din acel an.

În 2013 a fost recompensată cu L'Explosive Talent Award la festivalul de film Giffoni, iar în 2016 a primit trofeul Kineo la Festivalul de Film de la Veneția, fiind considerată revelația cinematografiei italiene.

În 2017 a devenit ambasadorul brandului Chopard și al Fundației Andreea Bocelli, iar în 2019 a apărut în primul ei film românesc – La Gomera. Pentru acest rol a fost nominalizată la Premiile Gopo, însă învingătoare a ieșit Judith State cu rolul din Monștri. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 10: Alina Pușcău și Octavian Ciovică, primele reacții după eliminare

  • Catrinel Marlon la 35 de ani: „Sunt o mamă fericită și parteneră a doi îngeri”

related posts

Modifică setările cookies