Catrinel Menghia și-a botezat fetița! Vezi cât de frumoasă s-a făcut micuța Caroline Léon


La șapte luni de când a adus-o pe lume pe fetița ei, frumoasa româncă a organizat botezul pentru micuța Caroline Léon Di Lodovico.


Evenimenul precede o altă sărbătoare în familia modelului: Catrinel urmează să își aniverseze ziua de naștere pe 1 octombrie, când împlinește 34 de ani. În weekendul care a trecut însă, potrivit ziarului Click, Catrinel a organizat o ceremonie discretă și o petrecere restrânsă, dar foarte rafinată, în cinstea bebelușului despre care spune că a făcut-o cea mai fericită.

Cu o zi înainte de botez, Catrinel a postat pe Instagram o fotografie în care micuța Caroline arată adorabil:

 
Tot la nivel de aniversări, Catrinel a sărbătorit de curând 7 ani de relație cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico.
 
Deși a născut în februarie anul acesta, Catrinel s-a întors foarte repede în lumina reflectoarelor. Apare în pictoriale foarte sexy și joacă în filmul "La Gomera", care a devenit propunerea României la Oscar.

Catrinel Menghia, cunoscută în străinătate cu numele de Catrinel Marlon, a fost descoperită la vârsta de 16 ani de un agent, în timpul unei călătorii la București. A devenit fotomodel și, mai târziu, actriță, iar de ani buni își împarte viața între România, Italia și Statele Unite ale Americii. 

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK

related posts

Modifică setările cookies