Modelul și partenerul ei de viață, producătorul Massimiliano Di Lodovico, mai au împreună o fetiță, pe nume Caroline Léon, iar aceasta va deveni curând sora mai mare.

Ce sex are bebelușul lui Catrinel Menghia

Catrinel Menghia este în culmea fericirii, aceasta este însărcinată pentru a doua oară. Modelul și partenerul ei, Massimiliano Di Lodovico, mai au împruenă o fetiță de aproape cinci ani.

Românca este stabilită în Italia de ani buni, acolo unde a reușit să-și clădească o carieră de succes.

Anul Nou i-a prins pe cei trei în Monte Carlo. Deși este însărcinată în ultimul trimestru, Catrinel arată impecabil, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care le-a postat de Revelion.

Cu acest prilej, Catrinel Menghia a anunțat și sexul bebelușului care urmează să vină pe lume. Se pare că vedeta va avea un băiețel, fiind primul din istoria familiei sale din ultimii 80 de ani, după cum a precizat chiar ea.

„La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani', a scris Catrinel Menghia pe Internet, în dreptul unor fotografii făcute în noaptea de Revelion.

Sursă foto: Instagram