Catrinel Marlon, cerută de soție în fiecare zi de iubitul ei. Ce-i răspunde fotomodelul


Catrinel Maron (fostă Menghia) are o agendă extrem de încărcată, dar mereu îi face loc acolo fiicei ei de 6 luni, Caroline. 


Fotomodel de succes pe mai multe continente, Catrinel Marlon trăiește în Italia de 18 ani. Și-a construit acolo o carieră în actorie, pe care și-a consolidat-o în acest an cu prima ei apariție într-un film românesc - lungmetrajul La Gomera al lui Corneliu Porumboiu. 

În ultima perioadă a călătorit mult pentru a promova pelicula în care joacă alături de Vlad Ivanov, Rodia Lazăr, Sabin Tambrea și Agusti Villaronga. Iubitul ei, cineastul Massimiliano di Ludovico, o sprijină în tot ceea ce face, însă tot n-a obținut un răspuns concret la întrebarea care-l macină de 8 ani: Vrei să fii soția mea?

Deocamdată nu este o prioritate, dar iubitul meu de 8 ani mă întreabă, în fiecare zi, dacă o să mă mărit cu el într-o zi. Iar eu îi spun că într-o zi tot o s-o facem”, ne-a spus Catrinel Marlon miercuri seară, la avanpremiera filmului la Gomera.

Cum te-au schimbat ultimele 6 luni de când ai devenit mamă?

„Nu pot să spun că viața mea s-a schimbat foarte mult. Sunt fericită, dar aud multe persoane care se plâng că nu mai au timp de ele, să termine anumite joburi, pentru că copiii le ocupă foarte mult. Pentru mine nu e așa. Pentru mine copilul e minunat, reușesc să îmbin viața de familie cu munca. Am mai multe preocupări, aș spune, pentru ea. Dar, în rest, e totul ca înainte. Și mă uit în fiecare zi la fiica mea, în fiecare minut, și nu-mi vine să cred că-i a mea.”

Ce model de parenting ai adoptat? Ce fel de mamă ești pentru fiica ta?

„Bineînțeles că vrem tot ce-i mai bun pentru copiii noștri. Se pune foarte multă presiune acum pe mâncare bio; bineînțeles că încerc să-i ofer tot ce-i mai bun. Sunt o mamă grijulie... Adică, te doare sufletul când vezi că-ți cade copilul din pat. Chiar mi s-a întâmplat, pentru prima oară, acum o lună de zile și m-am speriat groaznic. Da, trebuie să fii grijuliu, mai ales când sunt așa mici. Pe parcurs nu știu cum voi fi. Cu siguranță voi fi o mamă severă.” 

Citește și: Adrian Văncică (Celentano) dezvăluie ce fel de tată e: „Când stai cu copilul trebuie să duci un război de uzură”

Care sunt lucrurile care vă place să le faceți în trei: mami, tati și Caroline?

„Deocamdată nu avem prea multe lucruri pe care să le împărtășim, mai mult o îngrijim pe Caroline, fiindcă e foarte mică. Dar, o chestie frumoasă care ne place să o facem împreună este băița de seară. E un moment delicat și frumos.”

Ai dus-o deja pe Caroline la Cannes. Plănuiești să o iei peste tot cu tine?

„Dacă ai posibilitatea să călătorești, cred că e bine să-ți educi copilul să călătorească. Cred că e cel mai frumos cadou pe care pot să i-l fac. Copilul meu nu e stresat, vine la festivaluri, stă la hotel. Tatăl ei are grijă de ea.”

Cât de des vii în România și cum îți petreci timpul aici?

„Din păcate, nu vin foarte des în țară, având în vedere că o parte din familia mea e în străinătate. Cred că vin o dată pe an, pentru două-trei zile, pe fugă, tot timpul pentru un proiect. Apoi mă întorc acasă.”

Tocmai de aceea avem nevoie de mai multe filme ca La Gomera, ca să te vadă românii mai mult...

„Eu sunt foarte deschisă și dacă voi fi pe placul regizorilor de aici și mă vor chema pentru un casting, voi fi bucuroasă să vin în țară.”

Filmul La Gomera, selectat să reprezinte România la premiile Oscar 2020, va ajunge în cinematografele din România la 13 septembrie 2019.

Fotografii: Adi Marineci/Getty Images

  • Catrinel Marlon, cerută de soție în fiecare zi de iubitul ei. Ce-i răspunde fotomodelul

related posts

Modifică setările cookies