Ce a făcut Kate Middleton după ce a fost criticată că a cheltuit sute de mii de lire sterline pentru garderoba ei


Kate Middleton s-a clasat pe locul al treilea într-un top al celor mai cheltuitoare femei din cadrul familiilor regale, iar acest lucru a fost destul de criticat de poporul britanic. Actuala Prințesă de Wales nu a rămas indiferentă și a luat o decizie privind garderoba ei. 


Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Kate Middleton a cheltuit peste 190.000 de lire sterline pentru un total de 204 articole vestimentare, cumpărate în 2022. Astfel, a ocupat locul al treilea, după Prințesa Charlene de Monaco și Prinţesa Olympia a Greciei. Doar 8 cele mai scumpe ținute purtate în lunile mai reci de Prințesa de Wales sunt evaluate la peste 30.000 de lire sterline. Această informație a provocat un val de critici la adresa soției Prințului William, care se numără printre cele mai bine îmbrăcate personalități dintr-o familie regală, la acest moment. 

Foto Getty Images: Kate Middleton la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a/ 03 iunie 2022, Londra, Anglia.

Britanicii consideră că nu este nevoie să cheltuiască sute de mii de lire pe haine și bijuterii pe care, probabil, le poartă doar o singură dată. 

Se pare că ducesa a ținut cont de comentariile apărute în presă și pe rețelele sociale, iar ultima sa apariție i-a uimit pe toți. Pe 26 ianuarie 2023, Soția Prințului William și-a reluat angajamentele regale cu o vizită la Windsor Foodshare Organization, iar pentru această ocazie a ales o ținută destul de simplă, un pulover și un palton dintre cele pe care le-a mai purtat anterior. Nuanța hainelor este foarte asemănătoare cu Viva Magenta, desemnată culoarea anului 2023 de către Institutul Pantone.  
 
 
În ultima vreme, Kate Middleton a apărut în public în ținute de-a dreptul modeste. Ea poartă costume office, alcătuite din sacou și pantaloni în nuanțe închise. (vezi galeria foto de mai jos)
 
 
Sursă foto: Getty Images
Vezi și:  Sosia lui Kate Middleton, job cu normă întreagă
 
  • Ce a făcut Kate Middleton după ce a fost criticată că a cheltuit sute de mii de lire sterline pentru garderoba ei

related posts

Modifică setările cookies