Kate Middleton și William vor deveni, în viitor, regele și regina Angliei, după ce Regele Charles al III-lea fie va abdica, fie va muri. Cei doi sunt în centrul atenției mereu și formează unul dintre cele mai iubite cupluri regale din lume.

Cu cine s-a iubit Kate Middleton, după despărțirea de William

Înainte de a ajunge în fața altarului, Kate și William s-au despărțit și nu părea că urmau să redevină un cuplu vreodată.

Conform The Mirror, cei doi s-au cunoscut la Universitatea St. Andrew, Scoția, unde, la început, au fost doar colegi de apartament. Ulterior, au început să formeze un cuplu, doar că, în anul 2007, s-au despărțit.

Motivul se pare că ar fi fost dorința lui William de a profita de tinerețea lui și de a se distra ca burlac, în timp ce Kate își dorea să continue să fie împreună. Cum nu a putut evita despărțirea, a decis să își refacă viața.

Kate Middleton a format un cuplu cu Henry Ropner, unul dintre prietenii lui William. Acesta a cucerit-o prin aspectul său fizic și nu numai, fiind un bărbat înalt și descris ca fiind și foarte chipeș. Mai mut decât atât, acesta provenea și dintr-o familie înstărită, având o avere de milioane de euro.

William nu a găsit nicio fată mai bună decât Kate

Richard Compton Miller, un comentator regal, a precizat că William, cu siguranță, nu a găsit o persoană cu care „să o înlocuiască pe Kate”, deoarece multe persoane „se aruncau la picioarele lui”, datorită titlului regal pe care îl avea.

„A existat o perioadă în care se zvonea că William se apropia de alte fete prin cluburi, dar nu s-a culcat cu ele, din câte știm noi. Dacă s-ar fi întâmplat una ca asta, s-ar fi aflat imediat, iar William nu-și dorește deloc așa ceva. Marele avantaj al lui Kate e cât de frumos se poartă ea”, a declarat acesta.

Kate și William s-au împăcat la scurt timp după despărțire, urmând ca, trei ani mai târziu, William să vorbească despre separare: „Eram amândoi extrem de tineri. Eram studenți, încercam să ne descoperim pe noi înșine. Ne-am acordat reciproc puțin spațiu și a funcționat la perfecțiune acest lucru pentru noi”.

 

Sursa foto: Getty Images