Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, apariție neașteptată într-un bar din Londra


Recent, Kate Middleton a trecut printr-o situație cu care mulți părinți din lume se pot identifica. 


Prințesa de Wales a fost nevoită să intre cu unul dintre copiii ei - prințesa Charlotte - într-un pub din sudul Londrei, dar nu pentru a-și potoli setea sau foamea.

 

Cele două călătoreau la bordul unui Range Rover prin capitala Marii Britanii, când Charlotte a informat-o pe mama ei că trebuie să meargă la toaletă. În căutarea celei mai apropiate băi, cele două au ajuns la The Phoenix pub și au intrat ținîndu-se de mână.

Acolo au întrebat politicos dacă pot folosi toaleta. 

Clienților nu le-a venit să creadă când le-au văzut pe cele două prințese. Maggie McKinney, o clientă veche a localului, a declarat pentru MailOnline: ”Stăteam pe scaunul meu favorit și, când m-am uitat, lea-am văzut pe Kate Middleton și pe fiica ei, Prințesa Charlotte. Micuța a intrat la toaletă, apoi a ieșit de mână cu mama ei. Nu cred că au stat în pub mai mult de 10 minute. Păreau foarte drăguțe și normale”. 

Înainte ca Kate și Charlotte să intre în bar, o femeie îmbrăcată sobru, despre care se crede că ar fi fost un ofițer de protecție, a intrat și a întrebat angajații barului dacă o fetiță are voie să folosească baia. 

Foto: Getty

  • Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, apariție neașteptată într-un bar din Londra

related posts

Modifică setările cookies