Ce a scris Jorge pe declarația pe proprie răspundere ca să poate merge la munte: „Nu am păcălit pe nimeni!”


După o lună de stat în carantină la bloc, Jorge și-a luat familia și a plecat la munte la Aguza. Cântărețul de dezvăluit ce a scris pe declarația pe propria răspundere ca să nu aibă probleme cu legea.


Jorge a martursit că „și-a luat mult hate”, ca să îl cităm, după ce a postat primele imagini din vila superbă de la Azuga. Artistul a mărturisit că fanii l-au acuzat că nu respectă legea, însă acesta a făcut un video ca să se apere.

 

Mai mult, a arătat și o postare a Poliției în care se specifică faptul că „nu este prevăzut faptul că cetățenii trebuie să rămână la adresa de domiciliu, ci la o locație indicată de ei cu respectarea restricțiilor impuse. Este permisă inclusiv deplasarea cu familia în altă zonă dacă persoanele dețin o casă care le oferă condiții mai bune”.

„Pentru mine ăsta a fost răspunsul perfect, am întrebat și prieteni polițiști. Lumea a început să mă acuze că legea nu e lege pentru toată lumea. Toată lumea e disperata să ia aer... și noi la fel, pentru că stăm la bloc”, a spus Jorge.

 

Acesta a bifat pe declarație "autoizolare la adresa vilei din Azuga", unde va locui timp de o lună. Avea atașată chiar și factura. 

„Erau filtre cred din 10 în 10 km, dar nu ne-a oprit nimeni. Nu am fentat cu nimic, nu am mințit pe nimeni, nu am mințit Poliția româna”, a spus Jorge.

  • Ce a scris Jorge pe declarația pe proprie răspundere ca să poate merge la munte: „Nu am păcălit pe nimeni!”

related posts

Modifică setările cookies