Ce decizie au luat magistrații în dosarul în care Fulgy e acuzat că a agresat un jurnalist?


În urmă cu un an, fiul Clejanilor a fost implicat într-un scandal în urma căruia a fost acuzat că a agresat și tâlhărit un jurnalist. 


Legat de acest incident, magistrații au luat următoarea decizie una care îi conferă fiului Clejanilor mai multă libertate : 

"Admite cererea formulată de către inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS. Înlătură din conţinutul măsurii controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS prin Încheierea din data de 02.08.2021 din dosarul 17297/301/2021al Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti obligaţia de a nu părăsi Municipiul Bucureşti, încetând astfel obligaţia prev. de art. 215 alin.(2) lit. a C pr. pen. Cu contestaţie în 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă.” 

Anul trecut, printr-o altă hotărâre s-a dispus ca Fulgy să aibă parte de sprijin terapeutic pentru a-și soluționa problemele:

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului.”

Foto: Fulgy Instagram

VEZI ȘI VIDEO:

  • Ce decizie au luat magistrații în dosarul în care Fulgy e acuzat că a agresat un jurnalist?

related posts

Modifică setările cookies