Fulgy, fiul Clejanilor, primul mesaj după ce a primit doi ani de pușcărie, cu suspendare


În vara anului 2021, după ce l-a agresat fizic pe un jurnalist care îl filma, l-a amenințat cu moartea și i-a luat telefonul mobil, Fulgy, fiul Clejanilor a fost reținut pentru 24 de ore.


La acea vreme, împotriva vedetei a început și un proces penal, care s-a finalizat zilele trecute, la începutul lunii noiembrie 2022. Iar Fulgy de la Clejani a fost găsit vinovat pentru tâlhărie, astfel că a primit o pedeapsă cu suspendare, de doi de pușcărie, care este definitivă.

„Solutia pe scurt: Decizia penală nr.1395/A din 9 Noiembrie 2022 - În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAŞ împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă. Pronunţată conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astăzi 09 noiembrie 2022. Document: Hotarâre 1395/2022 09.11.2022”, se arată în decizia instanței.

După ce informația a fost preluată de toată presa și s-a viralizat în mediul online, Fulgy, fiul Clejanilor, a considerat că este bine să își anunțe fanii, printr-un video postat în mediul online, că nu merge la pușcărie și că se află acasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mrmoft (@mrmoft_)

„Hai bună dimineața, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor: Nu sunt la pușcărie și mai e cale lungă, doamne ferește și apără pe toată lumea. Vă pup”, a spus Fulgy.

Vezi și: Averea ascunsă a familiei Addams

  • Fulgy, fiul Clejanilor, primul mesaj după ce a primit doi ani de pușcărie, cu suspendare

related posts

Modifică setările cookies