Fulgy, cadou inedit pentru Bia Khalifa: „E frumos în mintea mea. E plină de tine!”


Fulgy și Bia Khalifa formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea după ce s-au afișat împreună pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, de ziua de naștere a modelului OnlyFans, fiul Clejanilor și-a surprins iubita cu un cadou inedit!

Tag-uri: #Fulgy #bia khalifa

Bia Khalifa și Fulgy au surprins pe toată lumea cu relația lor! Fiul Clejanilor pare mai îndrăgostit ca niciodată și nu se teme să afișeze aceste sentimente în mediul online. Recent, cei doi s-au postat în mai multe ipostaze, de la întâlnirea cu Viorica de la Clejani și până la momentul în care fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a primit cadoul de ziua ei. 

Se pare că Fulgy știe că Bia Khalifa este adepta cadourilor scumpe, motiv pentru care și-a dat silința să o surprindă de ziua ei. Astfel, fiul Clejanilor i-a oferit sărbătoritei un buchet imens de flori, care a venit la pachet cu un mesaj romantic: (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

„E frumos în mintea mea. E plină de tine!”, a fost mesajul transmis de Fulgy pentru Bia Khalifa, alături de buchetul impresionant de trandafiri.

Mai mult decât atât, Fulgy a recunoscut că pretențiile Biancăi sunt la nivel înalt:

''Când ești Mr. Moft pretențiile sunt mari, așa că Bia dacă la Loft e cu roabă, la mine uite... Frumos, ca la carte.'', a transmis Fulgy, pe rețelele de socializare.

Blondina, fiind impresionată de gestul pe care l-a făcut iubitul ei, a declarat pe rețelele de socializare că îl iubește. Astfel, la împlinirea vârstei de 22 de ani, blondina este în al nouălea cer:

''Te iubesc, Mr. Moft!'', i-a transmis Bia Khalifa iubitului ei, în mediul online.

Fiul Clejanilor a reacționat imediat:

„Dacă tu ai ales să fii directă și sinceră și mi-ai spus că mă iubești, clar și la obiect. Atunci o să fiu și eu la fel de sincer și mai direct ca tine. Ce crezi. Te sărut, te îmbrățișez și mă bucur că îmi permiți să fiu în viața ta și să te fac fericită. Love you too, queen (n. red. și eu te iubesc, regina).”, a transmis Fulgy, pe rețelele de socializare, pentru iubita sa.

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram, Arhivă

  • Fulgy, cadou inedit pentru Bia Khalifa: „E frumos în mintea mea. E plină de tine!”

related posts

Modifică setările cookies