Ce îi priește despărțirea de Pique! Shakira, mai sexy ca niciodată în reclama celui mai recent parfum care îi poartă numele


Shakira și-a înnebunit fanii cu cel mai recent filmuleț postat pe Instagram. Artista face reclamă la un nou parfum care îi poartă numele. 


Peste 1,6 milioane de vizualizări a adunat filmulețul în doar câteva ore și mii de comentarii. Shakira apare într-o rochie vaporoasă, decoltată și cu decupaje sexy pe picioare. 
 
Cântăreața dansează și se mișcă provocator în clipul în care face reclamă la “Dance Red Midnight by Shakira”, un parfum care costă 30 de dolari.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
“Perfecțiune!”, “Ești sublimă, fată!”, “Ești perfectă!”, “Ești de neoprit!”, “Pur și simplu incredibilă!”, “Ce femeie!”, “Pique este un măgar”, „Uite ce ai pierdut, Pique! E unică și incomparabilă”, “Ești magnifică” sau “Bogată, independentă, frumoasă și acum .. singură”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii Shakirei. 

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

La începutul lunii iunie 2022, Shakira și Pique au anunțat că se despart. Cei doi nu au făcut public motivul despărțirii, însă presa din Spania a scris că fotbalistul i-a fost infidel artistei.Ei au împreună doi băieți, pe Milan (9 ani) și pe Sasha (6 ani). 
 
 
Recent, Shakira a lansat și o piesă: “Don’t worry”, iar fanii cred că versurile îi sunt adresate fostului ei partener de viață. 
 
„Nu îți face griji
Nu îți face griji câtuși de puțin
Pentru că totul va fi bine
Simt atâta viață
Voi trăi viața la maxim
Voi face doar ce-mi place
Am cedat, dar acum mă pun pe picioare
Fruntea și privirea sus
Devin mai înțelept
Voi trăi viața precum o vacanță”, cântă Shakira. 
 
Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
  • Ce îi priește despărțirea de Pique! Shakira, mai sexy ca niciodată în reclama celui mai recent parfum care îi poartă numele

related posts

Modifică setările cookies