Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

La 45 de ani, cântăreața arată impecabil, însă și-ar mai dori câteva îmbunătățiri.

Andreea Bănică râvnește după operația de mărire a bustului, însă soțul ei, Lucian Mitrea, se opune intervențiilor estetice, spunându-i că este extrem de frumoasă naturală.

„Soțul meu spune să nu fac nimic, pentru că sunt frumoasă așa cum m-a lăsat Dumnezeu. Am vrut și eu să-mi fac o operație, două. Și acum mai vreau, îmi doresc o singură operație, aceea de sâni. Este un lifting cu micșorare. De-a lungul timpului am evoluat și stau foarte bine, adică suntem OK, doar că eu sunt mai puțin bine cu mine ca femeie. Altele chiar au pitici pe creier, eu nu prea am. Este o necesitate la un moment dat, pentru femei, depinde și de piele, depinde de foarte multe lucruri. Odată cu vârsta cedează foarte multe lucruri și dacă putem să ne ajutăm, de ce nu?! La fel, soțul meu spune că este OK. Îl ascult, încă”, a spus Andreea Bănică pentru Click.ro.

Artista recunoaște că nu a trecut niciodată peste cuvântul soțului ei și nu a făcut nimic fără să-i ceară părerea.

„Și mă-ntorc când am terminat. Nu, n-am făcut niciodată nimic ce nu și-ar fi dorit. Întotdeauna i-am cerut părerea, întotdeauna am stat să fie aprobată părerea lui. Și atunci am făcut. Până astăzi am avut teamă de orice fel de operație. Într-adevăr, merg și eu la cabinet, merg și eu la saloane, unde mă întrețin, este absolut, toate femeile ar trebui să meargă. Recomandăm, de la vârsta de 25 de ani, de când nu mai producem colagen. Fetele pot să meargă și să aibă grijă de tenul și de pielea lor. Să aibă grijă, nu să exagereze!”, a mai spus artista, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram