Megan Fox a vorbit cu sinceritate despre toate operațiile ei estetice. „Am fost acea fată care se privea în oglindă și își dorea sâni mai mari”


A fost numită de nenumărate ori una dintre cele mai sexy femei din lume și a câștigat milioane de dolari din publicitatea de modă și frumusețe în ultimele două decenii. Megan Fox este fără doar și poate o actriță care a devenit cunoscută prin senzualitatea ei și aparițiile răvășitoare pe covorul roșu.


Extrem de sinceră și asumată, Megan Fox a povestit recent, într-un podcast, despre toate operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii 16 ani.

Megan Fox (37 de ani) a decis să vorbească despre asta după ce mai mulți oameni au reacționat negativ pe rețelele sociale susținând că actrița a fost de nerecunoscut luna trecută, în timp ce era la Super Bowl cu logodnicul ei, rapperul Machine Gun Kelly, în vârstă de 33 de ani.

În ciuda speculațiilor despre noul ei look, Fox spune că nu și-a făcut nimic altceva la față, în afară de o operație la nas, în urmă cu un deceniu.

Foto Getty Images: Megan după a treia operație în 2024 - unde a cerut cei mai mari sâni potriviți pentru silueta ei

Protagonista din Transformers mărturisește că a cheltuit 25.000 de lire sterline pentru trei operații de augmentare a sânilor în ultimii 16 ani, împreună cu o operație la nas, Botox și proceduri chirurgicale cu laser.

Megan, care are acum un bust 32D, a spus: „Sânii mei au fost falși de când aveam 21 sau 22 de ani”.

„Eu, întotdeauna, am fost acea fetiță care se uita în oglindă și spunea ceva de genul: „Unde sunt sânii mei?”. Întotdeauna mi-am dorit țâțe mari”, precizează actrița și adaugă că „niciodată nu s-a considerat un sex simbol”, așa cum a fost numită adesea în presă.

Foto Getty Images: În 2007, Megan arăta naturală la premiera Transformers


După ce a devenit mamă pentru cei trei fii ai săi, Noah,11 ani, Bodhi, nouă ani și Journey, șapte, din căsătoria ei cu actorul Brian Austin Green, a decis să facă următoarea rundă de intervenții chirurgicale. „Mi-am refăcut sânii după ce am terminat de alăptat copiii. Nu știu unde s-au dus, dar s-au dus”.

Discutând despre cea de-a treia operație, ea a spus că și-a implorat chirurgul să-i dea implanturi mai mari și a explicat de ce.

„Corpul meu nu reacționează bine la anestezia generală, așa că atunci când merg la o intervenție chirurgicală este o problemă foarte mare.

„I- am spus: „Uite, dacă tot o să mă adormi și o să fiu bolnavă timp de două luni după anestezia generala. . . atunci mai bine mă trezesc cu cei mai mari sâni care mi se potrivesc. Am spus: „Vreau o recompensă pentru suferința prin care trebuie să trec”.

Megan Fox a negan zvonurile precum că și-ar fi îndepărtat grăsimea din zona feței.

„Nu am avut niciodată liposucție sau conturare corporală sau ceva de genul acesta. Nu am avut niciodată un lifting facial de niciun fel, nici un lifting lateral al sprâncenelor, deși mi-aș dori unul”.

  • Megan Fox a vorbit cu sinceritate despre toate operațiile ei estetice. „Am fost acea fată care se privea în oglindă și își dorea sâni mai mari”

related posts

Modifică setările cookies