Megan Fox, logodnica lui Machine Gun Kelly, a pierdut o sarcină: „Bătaia inimii din pântecul meu”


Megan Fox a oferit detalii tulburătoare despre perioada grea pe care o traversează, după ce a pierdut sarcina. Ea și Machine Gun Kelly urmau să aibă primul copil împreună, dar au primit una dintre cele mai crunte vești.


Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost la un pas de a-și vedea un vis devenit realitate, dar au aflat că, de fapt, actrița a avortat. Cei doi urmau să fie părinții unei fetițe, care ar fi fost cel de-al patrulea copil al lui Megan.

Megan Fox are trei băieți, rezultați în urma căsniciei cu actorul Brian Austin Green, iar Machine Gun Kelly are o fată din relația cu Emma Cannon. Din nefericire, Meghan a pierdut sarcina în cea de-a zecea săptămână.

În cartea sa, Megan Fox a scris o poezie pentru fiica ei, versurile fiind profunde, vorbind despre durerea resimțită: „Bătaia inimii din pântecul meu, vreau să te țin de mână, să-ți aud răsul, dar, acum, trebuie să-mi iau la revedere”. 

Meghan Fox și Machine Gun Kelly sunt împreună de trei ani și jumătate, iar artistul a cerut-o în căsătorie anul trecut. Inelul este unul deosebit nu doar din cauza designe-ului și a culorii, dar și pentru că artistul a cerut să fie conceput în așa fel încât, dacă actrița încearcă să îl scoată de pe deget, să o rănească.

Artistul nu s-a uitat la bani atunci când a decis inelul pe care să îl cumpere și a decis ca pietrele să fie două la număr: un smarald columbian, dar și un diamant. Smaraldul reprezintă ziua ei de naștere, iar diamantul o reprezintă pe a sa. 

„Conceptul este că inelul se poate desprinde pentru a face două bijuterii. Când sunt împreună, ele sunt ținute la un loc de un magnet și formează o inimă”, a spus Machine Gun Kelly, în urmă cu ceva vreme. 

Nu se știe cât a dat artistul pe inel, dar designer-ul bijuteriei a mărturisit că prețul poate ajunge chiar și până la o jumătate de milion de dolari. 

 

Sursa foto: Instagram 

  • Megan Fox, logodnica lui Machine Gun Kelly, a pierdut o sarcină: „Bătaia inimii din pântecul meu”

related posts

Modifică setările cookies