Cu ce și-a acoperit Megan Fox tatuajul din zona intimă dedicat fostului soț


De trei ani este într-o relație pasională cu Machine Gun Kelly, însă până de curând avea numele fostului soț tatuat într-o zonă intimă. Acum, în sfârșit, Megan Fox a scapăt de vechiul tatuaj, spre liniștea actualului logodnic.

Tag-uri: #Megan Fox #tatuaj

Timp de 8 ani, Megan Fox și-a etalat cu mândrie tatuajul cu numele fostului soț, Brian Austin Green, cu care are trei băieți. Însă de abia după 3 ani de relație cu Machine Gun Kelly s-a hotărât să îndepărteze tatuajul. Vedeta l-a înlocuit cu unul nou, cu un șarpe și flori. Artistul care i-a realizat noul tatuaj i-a mulțumit lui Megan Fox pentru oportunitate.

Sursa foto: Profimedia

“Am reușit să acopăr complet vechiul tatuaj sub noul șarpe cu flori pe care și l-a dorit”, a scris acesta.

După aproape 10 ani de căsnicie, Megan Fox și Brian Austin Green s-au despărțit în 2019, iar divorțul lor a fost finalizat în 2022. Actrița urma să se căsătorească cu Machine Gun Kelly, însă relația lor a avut de suferit după ce aceasta a aflat că a fost înșelată. Cuplul a mers la terapie și acum sunt din nou împreună, însă Megan Fox nu mai poartă inelul de logodnă.

Deși e una dintre cele mai sexy femei din lume, Megan Fox a dezvăluit că suferă de o tulburare care o face să își urască corpul.

„Sufăr de tulburare dismorfică corporală. Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a mărturisit Megan. 

„Când eram mică, asta era o obsesie pe care o aveam, faptul că trebuie să arăt într-un anume fel. Și nu știu de ce aveam problema asta încă de tânără. Cu siguranță nu a fost din cauza mediului în care am crescut, pentru că am crescut într-un mediu religios, un mediu în care nu se punea preț pe felul în care arăți. (…) Călătoria de a mă iubi pe mine însămi vă fi nesfârșită, cred”, a adăugat actrița, potrivit Insider. 

  • Cu ce și-a acoperit Megan Fox tatuajul din zona intimă dedicat fostului soț

related posts

Modifică setările cookies