Megan Fox, zâna pădurii: a pozat într-un costum de baie neîncăpător în sălbăticie


Megan Fox le-a făcut o surpriza sexy fanilor săi de pe Instagram: vedeta a postat câteva imagini incendiare de la o ședință foto realizată în mijlocul pădurii.


Actrița s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie verde, neîncăpător, cățărată prin copaci și mișunând prin vegetația luxuriantă. Fanii au fost fascinați de imaginile publicate. “Dacă așa arată un animal sălbatic, l-aș lasă să mă devoreze”, a comentat la postare logodnicul vedetei, Machine Gun Kelly.

Imaginile par puternic editate, pentru că în ele nu se vede noul tatuaj pe care vedeta și l-a făcut pentru a înlocui numele fostului soț. Noul tatuaj este destul de mare și ar fi trebui să se vădă în zona bikinilor. 

Chiar dacă e una dintre cele mai sexy femei din lume, Megan Fox a dezvăluit că suferă de o tulburare care o face să își urască corpul.

„Sufăr de tulburare dismorfică corporală. Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a mărturisit Megan. Există însă și posibilitatea că imaginile să fie realizate înainte de modificarea tatuajului.

Deși, teoretic, nunta ar fi trebuit să bată la ușa, cuplul trece prin momente dificile. După ce Megan Fox a lăsat să se înțeleagă că Machine Gun ar fi înșelat-o, cei doi au apelat la terapie de cuplu pentru a-și salva relația. Deși a renunțat să mai poarte inelul de logodnă, Megan l-a reprimit pe artist în viața ei.

  • Megan Fox, zâna pădurii: a pozat într-un costum de baie neîncăpător în sălbăticie

related posts

Modifică setările cookies