Chitarista sexy a lui Machine Gun Kelly, bănuită că ar fi de vină pentru despărțirea de Megan Fox. Blonda ripostează


Vestea că Machine Gun Kelly și Megan Fox s-au despărțit a luat prin surprindere multă lume, în condițiile în care se declarau suflete pereche și își jurau iubire veșnică.


Pentru că nimeni nu înțelege cum de s-a întâmplat asta, au început speculațiile, în condițiile în care Megan Fox a dat de înțeles, printr-o postare pe Instagram, că Machine Gun Kelly ar fi înșelat-o. Acum cârcotașii încearcă să afle cu cine și au pus ochii pe chitarista sexy a artistului. 

În vârstă de 26 de ani, Sophie Lloyd îl însoțește pe Machine Gun Kelly în turneul său, iar fanii cred că ea ar fi intervenit între artist și Megan Fox. Blonda însă neagă, prin intermedul reprezentanților ei.

 

„Sophie Lloyd este o muziciană profesionistă, desăvârșită, care a fost târâtă inutil în mass-media pe rețelele de socializare în urma unor acuzații nefondate”, scrie într-un comunicat.

„Orice sugestie că ea a acționat vreodată într-o manieră neprofesională sau că a intervenit în relația lui Machine Gun Kelly ei este neadevărată. Este lipsit de respect pentru ea că artistă și dovada de jurnalism de slaba calitate să raportezi orice altceva", mai scrie in comunicat.

Sophie s-a alăturat turneului Mainstream Sellout al rockerului în vârstă de 32 de ani anul trecut.

Megan a șters toate postările cu logodnicul ei de pe Instagram, a dat unfollow tuturor din lista ei, în prezent urmărind doar 3 persoane. Un alt indiciu că s-au despărțit este că Megan Fox i-a dat follow marelui rival al lui Machine Gun Kelly, Eminem.

Ultima postare a vedetei, înainte să își șteargă definitiv contul de pe Instagram, conține și ea mesaje cu subînțeles. Actrița a postat câteva versuri din piesa lui Beyonce, Pray You Catch Me, care vorbește despre infidelitatea lui Jay Z. Astfel, Megan Fox ar sugera că Machine Gun Kelly ar fi înșelat-o. “Poți gusta infidelitatea/Se simte în respirația ta” -  este versul postat de Megan Fox.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

  • Chitarista sexy a lui Machine Gun Kelly, bănuită că ar fi de vină pentru despărțirea de Megan Fox. Blonda ripostează

related posts

Modifică setările cookies