Imposibil să nu întorci privirea după ea, chiar dacă e de mână cu un alt bărbat. Megan Fox, irezistibilă în public


Megan Fox și Machine Gun Kelly au depășit momentele dificile de la începutul anului, când au luat o pauză în relație și au apelat la terapie de cuplu.

Tag-uri: #Megan Fox

Cei doi s-au logodit în ianuarie 2022, însă nunta a fost amânată. Megan a lăsat să se înțeleagă într-o postare pe Instagram că artistul a înșelat-o, așa că a renunțat o perioadă la inelul de logodnă și a apelat la un specialist pentru a-și salva relația.

Acum, Megan Fox și Machine Gun Kelly par că au trecut peste aceste probleme, iar surse apropiate cuplului sutin că au reluat planificarea nunții. 

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în Los Angeles, înainte de a intra într-o sală de cinematograf. Îmbrăcată într-un outfit extrem de sexy, Megan Fox a atras, ca de obicei, toate privirile. 

“Se înțeleg, din nou, excelent. Terapia a avut mare succes, și-au recăpătat încrederea și au început să își facă iarăși planuri de nuntă”, a spus sursa, citată US Weekly.

Sursa foto: PROFIMEDIA

De curând, Megan Fox a scapăt de vechiul tatuaj, spre liniștea actualului logodnic. Timp de 8 ani, Megan Fox și-a etalat cu mândrie tatuajul cu numele fostului soț, Brian Austin Green, cu care are trei băieți. Însă de abia după 3 ani de relație cu Machine Gun Kelly s-a hotărât să îndepărteze tatuajul. Vedeta l-a înlocuit cu unul nou, cu un șarpe și flori. 

  • Imposibil să nu întorci privirea după ea, chiar dacă e de mână cu un alt bărbat. Megan Fox, irezistibilă în public

related posts

Modifică setările cookies