Sore a confirmat că a avut o legătură amoroasă cu Răzvan Miheț, fostul partener de viață al Oanei Matache, dar nimic mai mult. Artista a fost extrem de rezervată și în ceea ce privește situația sentimentală actuală.

Sore își ține departe viața sentimentală

De-a lungul timpului, Sore a dat dovadă de extrem de multă discreție în ceea ce privește viața ei personală și la fel vrea să facă și de aici înainte. Prin urmare, întrebată, în cadrul unui interviu de la Viva, care este statutul ei sentimental actual, aceasta s-a limitat la a spune: „Este personal și așa o să rămână”.

În schimb, a oferit câteva informații despre ce a experimentat după despărțirea de Mircea, bărbatul alături de care are o fiică. Artista și-a luat tot timpul de care are nevoie, pentru a se vindeca și pentru a înțelege exact cum au decurs lucrurile.

„Mi se pare necesar ca, după orice separare, de orice formă, să îți aloci timp ție, ca individ. În primul rând, ca să procesezi, să integrezi experiența pe care tocmai ai încheiat-o, iar timpul îți dă perspectiva înțelegerii: înțelegerea a ceea ce nu a funcționat, a ceea ce îți dorești, a ceea ce poți oferi. Eu am luat toți pașii foarte firesc și sunt bucuroasă că am procedat așa”, a spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Ce s-a întâmplat între Sore și Răzvan Miheț

Sore și Mircea au format un cuplu mai mulți ani, iar despărțirea lor a venit din senin, când nimeni nu se aștepta la această veste. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi păstrează legătura, având un copil împreună.

După separarea de Mircea, aceasta a fost surprinsă în compania lui Răzvan Miheț, fostul cumnat al Deliei Matache, dar a preferat să fie extrem de rezervată. În cadrul aceluiași interviu, aceasta a precizat că erau doar „doi oameni singuri, care au ieșit la câteva întâlniri”.

 

Sursa foto: Instagram