Sore, vacanță alături de cele mai bune prietene și fiica ei, în Maldive. În ce ipostaze s-a lăsat filmată


Sore are parte de o vacanță de vis în Maldive, acolo unde petrece alături de fiica sa, dar și de cele mai bune prietene.

Tag-uri: #Sore #Maldive

Artista pare că se distrează de minune și își încântă fanii cu imagini spectaculoase de la plaja. Mai mult, Sore a postat un filmulet incendiar, în care dansează în duș, îmbrăcată în costum de baie. Sore s-a lăsat fotografiată printre palmieri, la piscină sau pe plajele exotice din Maldive, spre încântarea fanilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

“O mamă foarte sexi și foarte frumoasă!”

“Ce bine arăți, mami!”

“Femeia perfectă!”, i-au comentat admiratorii.

 

Nu este o întâmplare că Sore arată atât de bine: artista lucrează intens la sală pentru un corp tonifiat și postează imagini pe rețelele de socializare cu antrenamentele ei intense. Sore a dezvăluit mai demult în revista Viva că este vegetariană.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

“Nu simt o atracție față de carne, în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează. Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țîn intermintent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani”, spunea Sore.

  • Sore, vacanță alături de cele mai bune prietene și fiica ei, în Maldive. În ce ipostaze s-a lăsat filmată

related posts

Modifică setările cookies