Schimbările din viața lui Sore și-au spus cuvântul. Artista a avut nevoie de terapie și a luat o pauză de doi ani de la muzică


După doi ani de pauză, Sore a revenit în muzică, lansând o nouă melodie de care este foarte încântată. Aceasta a decis să stea ceva timp departe de scenă, pentru a putea să lucreze cu propria persoană.


Sore a renunțat la cariera muzicală pentru o perioadă, în detrimental propriei persoane. În urma ultimelor evenimente care au avut loc în viața sa, solista a decis să meargă la terapie și să alice cât mai mult timp vindecării.

În primăvara anului trecut, Sore anunța despărțirea de tatăl fiicei sale, după o relație de aproximativ un deceniu. Deoarece povestea lor de dragoste a fost una intensă, iar despărțirea a lăsat unele urme, artista a hotărât să aibă mai multă grijă de mintea și de sufletul ei.

„M-am întors la cea mai mare dragoste a mea, muzica, după doi ani de pauză. Au fost foarte bine veniți, fiind în industria asta de la 10 ani, adică de 23 de ani. A fost pentru prima oară când am făcut o pauză de la muzică”, a povestit Sore, conform Ciao.

Deși unele schimbări din viața ei au fost dureroase și nu și le-a dorit neapărat, artista a învățat lecțiile cu care acestea au venit la pachet și a mers mai departe, ajungând într-un punct foarte bun al vieții ei. Artista susține că este mult mai echilibrată, reușind să se asculte și să înțeleagă la un cu totul alt nivel.

Deși a renunțat la muzică, pentru o perioadă, Sore s-a concentrate pe celelalte proiecte ale sale. Pe lângă toate campaniile din online, aceasta a semnat contracte de televiziune și s-a ocupat mult mai mult de afacerea sa. 

M-am concentrat pe celelalte, pe televiziune, antreprenoriat pe fashion și pe celelalte proiecte din online. Pe familie, bineînțeles, prietenii, pe mine că am avut schimbări în viață, m-am concentrat și pe mine. Mi-a prins foarte bine”, a mai mărturisit Sore. 

 

Sursa foto: Facebook

  • Schimbările din viața lui Sore și-au spus cuvântul. Artista a avut nevoie de terapie și a luat o pauză de doi ani de la muzică

related posts

Modifică setările cookies