Gina Pistol, apariție în costum de baie alături de Sore. Vedeta și-a recăpătat silueta de model


Sore le-a făcut o surpriză fanilor ei și a postat o imagine din Mykonos, acolo unde își petrece vacanța alături de o prietenă. Cele două s-au întâlnit și cu Gina Pistol pe insulă și au pozat ca niște adevărate modele.


Gina Pistol a pozat într-un costum de baie în două piese, galben neon, iar Sore și-a pus formele în valoare într-unul albastru. 

Partenera lui Smiley nu a dat prea multe detalii despre vacanța din Mykonos, însă fanii ei sunt la curent cu faptul că și-a lăsat fetița acasă. „Acum e în vacanță… Doamne, cu un ochi râd și cu unul plâng. E frumos rău… Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?”, spunea Gina Pistol.

 

Vedeta se bucura că și-a recăpătat formele de dinainte de sarcină. Gina a mărturisit că atunci când era însărcinată ajunsese la 80 de kg – cu 27 mai multe decât greutatea ei normală.

Ambiția a făcut-o să își recapate silueta de dinainte de naștere – acum vedeta  a ajuns la 57.7 kg și poartă din nou haine mărimea S, după cum ea însăși le-a arătat fanilor de pe Instagram.

„Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă”, scria vedeta cu câteva luni în urmă pe contul de Instagram. 

  • Gina Pistol, apariție în costum de baie alături de Sore. Vedeta și-a recăpătat silueta de model

related posts

Modifică setările cookies