A născut în urmă cu aproximativ trei ani, iar corpul ei a trecut prin schimbările normale acelei etape, dar Gina Pistol a reușit să slăbească foarte mult și să se simtă confortabil din acest punct de vedere.

Cum arată Gina Pistol în costum de baie

De mai bine de o săptămână, Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine, se află în Maldive. Aceștia se bucură de plajă, de soare și de peisajul exotic, în familia. De când au plecat, Smiley își ține la curent fanii în legătură cu experiențele de pe insula tropicală.

În timp ce le arăta internauților împrejurimile și le povestea despre activitățile pe care le fac împreună, acesta a surprins-o pe Gina Pistol, în costum de baie. Soția artistului a slăbit foarte mult, lucru pe care fanii ei l-au observat încă de la nuntă, când a purtat o rochie nu foarte largă.

Gina Pistol a luat aproximativ 30 de kg în sarcină

Înainte să rămână însărcinată, Gina Pistol cântărea 53 de kilograme, doar că, în luna a noua, a ajuns la 80 de kilograme. Aceasta a avut nevoie de ceva timp, pentru a putea recunoaște acest lucru și a recunoscut că nu se simte confortabil în această ipostază.

Imediat ce timpul și recuperarea după operația de cezariană i-au permis, Gina Pistol a început sala, dar și un regim și, în timp, rezultatele au început să se vadă.

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos”, a mărturisit Gina, în urmă cu doi ani.  

 

Sursa foto: Instagram