Gina Pistol, traumatizată de divorțul părinților: „Era puțin agresivă”. Soția lui Smiley a fost lăsată în grija unei necunoscute


În ciuda faptului că este mereu cu zâmbetul pe buze, iar fanii o știu ca fiind o persoană extrem de veselă, Gina Pistol a avut parte de o copilărie dificilă, totul fiind declanșat de momentul în care părinții ei au divorțat.


Gina Pistol nu a avut parte de o copilărie liniștită, aceasta fiind marcată de divorțul părinților. Soția lui Smiley a rămas profund marcată de ceea ce i s-a întâmplat, iar situația a fost și mai grea de digerat, deoarece a fost lăsată în grija unei femei necunoscute.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, Gina Pistol a recunoscut că a ținut în ea acest moment marcant din copilăria ei, deși a afectat-o extrem de tare. Aceasta a mărturisit că s-a simțit abandonată și nu înțelegea, la acea vreme, ce se întâmplă, deoarece nimeni nu a vorbit cu ea despre separarea părinților.

Mai mult decât atât, suferința provocată de despărțirea părinților a fost amplificată de agresevitatea femeii în grijă căreia rămăsese. Soția lui Smiley a înțeles motivul din spatele acestor reacții, dar acest lucru nu a anulat suferința pe care a simțit-o.

„Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a povestit Gina Pistol, în cadrul emisiunii online.

După ce a devenit mamă, Gina Pistol a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe citate despre importanța vindecării traumelor din copilărie, motiv pentru care, în urmă cu ceva timp, a luat o decizie radicală.

Fosta prezentatoare a decis să înceapă să aibă mai multă grijă de ea și a început să meargă atât la sală, cât și la terapie, mărturisindu-le fanilor că o face atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, pentru a avea o mamă sănătoasă din toate punctele de vedere. 

 

Sursa foto: Captură video, Instagram I ginapistol

  • Gina Pistol, traumatizată de divorțul părinților: „Era puțin agresivă”. Soția lui Smiley a fost lăsată în grija unei necunoscute

related posts

Modifică setările cookies