Gina Pistol, schimbare de look! Cum arată vedeta după ce s-a tuns


Gina Pistol, una dintre cele mai iubite și influente vedete din România, a șocat fanii săi recent prin adoptarea unei schimbări de look îndrăznețe. 


Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, iar acest lucru se datorează atât personalității sale, cât și frumuseții incontestabile pe care o afișează cu fiecare apariție. Recent, aceasta a decis să își facă o schimbare surprinzătoare de look, care i-a uimit pe fani: vedeta a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare bob.

Fotografiile cu noul ei look au apărut pe contul său de Instagram și au primit o reacție puternică din partea fanilor și a comunității online. Imaginile o arată pe Gina cu părul ei blond, tuns într-un bob elegant, care îi scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Această tăietură de păr i-a dat un aer fresh și modern, demonstrând că Gina nu numai că poate purta cu grație o varietate de stiluri, dar poate să le și reinventeze. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINILE)

Gina Pistol nu este străină de schimbări de look dramatice în trecut. Ea a încercat diverse coafuri și culori de păr de-a lungul carierei sale și a fost întotdeauna la înălțimea așteptărilor în ceea ce privește tendințele de frumusețe. Cu toate acestea, trecerea la un bob poate fi considerată una dintre cele mai îndrăznețe schimbări de păr pe care le-a făcut vreodată.

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

  • Gina Pistol, schimbare de look! Cum arată vedeta după ce s-a tuns

related posts

Modifică setările cookies