Smiley, lecții de înot pentru micuța Josephine. Imagini adorabile de familie, surprinse de Gina Pistol în vacanța din Grecia


Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, se află în vacanță, în Creta (Grecia). Artistul și-a bucurat fanii cu mai multe imagini, pe care le-a inclus într-un colaj video. 


„Am vrut să prelungim vara, așa că ne-am luat o vacanță. Primul DailyTok în 3 e aici! Stați aproape, că vom mai avea câteva episoade în familie. Vă pupăm, Gina, Andrei & Josephine”, a scris Smiley pe pagina de socializare în dreptul primului colaj video, pe care l-a realizat în Creta. 

În timp ce Smiley îi oferea primele lecții de înot lui Josephine, Gina Pistol i-a filmat, iar imaginile adorabile au apărut pe paginile lor de socializare. Se pare că micuței îi place foarte mult să se bălăcească în apă. 

„Super fun daily vlog-urile! te pricepi, mai ales la narat. Keep 'em coming!”, „Sunteți cea mai faină familie”, „Minunaților! Și ce povestitor iscusit! Vă îmbrățișez cu mult drag”, „Concediu plăcut dragilor! Sunteți o familie minunată, vă iubesc”, „Vă mulțumim că împărtășiți cu noi aceste momente prețioase!” , sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor entuziasmați. 

Hotelul de lux, în care s-au cazat Smiley și Gina, împreună cu fetița lor, este situat pe malul mării, în localitatea Agios Nikolaos. Este considerat o oază de liniște și unul dintre cele mai frumoase resorturi din Creta. 

Sursă foto: Instagram/ Smiley 

Vezi și: Vocea României, sezonul 11

  • Smiley, lecții de înot pentru micuța Josephine. Imagini adorabile de familie, surprinse de Gina Pistol în vacanța din Grecia

related posts

Modifică setările cookies