Gina Pistol, declarații sincere cu o zi înainte de nunta! Cum se simte aceasta înainte de nunta cu Smiley?


După șapte ani de iubire, Smiley și Gina Pistol fac nuntă sâmbăta aceasta, pe 27 mai. 


Despre ce simte chiar înainte de eveniment, Gina Pistol a mărturisit:
 
„Nu am avut timp să mă gândesc și să realizez ce se întâmplă, așa că nu am avut timp să mă ia emoțiile, pentru că au fost foarte multe lucruri de făcut în ultima perioadă. Ne dorim totul să iasă bine și frumos. Andrei (Smiley – n.a) este și el bine, are astăzi o zi mai aglomerată. Are multe de făcut, nici pe el nu cred că l-au luat emoțiile.”
 
Gina Pistol și Smiley se vor căsători la Palatul Snagov, iar alături de invitații lor se vor bucura de un peisaj de poveste. Șeful complexului din Snagov a făcut câteva declarații despre organizarea evenimentului. Potrivit FANATIK, acesta a declarat:
 
„Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a declarat acesta.
 
Gina Pistol  facea haz de necaz chiar și cu câteva zile înainte de nuntă și povestea vesel pe rețelele de socializare:
 
„Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Băi, stăteam, așa, la semafor, si mă gândeam… Eu și gândurile mele în trafic. Ziceam așa, că dacă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel.

Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem, să bem un pahar de Prosseco. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap. Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. (…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină.”
 
FOTO: INSTAGRAM SMILEY/ INSTAGRAM GINA PISTOL 
 
Vezi mai multe poze speciale în Galeria Foto

Vezi și VIDEO:

  • Gina Pistol, declarații sincere cu o zi înainte de nunta! Cum se simte aceasta înainte de nunta cu Smiley?

related posts

Modifică setările cookies