Smiley și Gina Pistol, peripeții în luna de miere! Artistul „a pierdut-o” pe soția sa într-un oraș din Franța


După o nuntă ca în povești, care a inspirat multe cupluri din România, Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere. S-au bucurat din plin de zilele petrecute în doi, dar au avut parte și de peripeții!


Smiley și Gina Pistol s-au plimbat ca doi îndrăgostiți pe străzile orașelor impresionate din Franța. La un moment dat, captivați fiind de frumusețile care îi înconjurau, s-au pierdut unul de celălalt.

Într-un videoclip publicat pe rețelele sale de socializare, artistul a dezvăluit că a încercat să o sune pe soția sa, însă telefonul nu avea semnal, așa că a trebuit să înceapă căutarea.

„(...). Și cum ne plimbam noi pe străduțele înguste ale sătucului, iar eu eram fascinat de ce vedeam și filmam tot, m-am pierdut cu ochii în telefon și m-am pierdut și de Gina. Bă ești nebun? Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici? O fi fugit? Am căutat și-n sus, și-n jos, și-n lung, și-n lat, Gina… nicăieri. O fi fost răpită de vreun balaur? Am încercat să o sun, dar nu era semnal. Na belea acum”, a povestit Smiley într-o filmare pentru fanii săi.

Nu după foarte mult timp, cunoscutul cântăreț și-a găsit partenera, care a hotărât să se oprească la o cafenea și să își cumpere o prăjitură.

„De la atâta căutare, mi-a scăzut glicemia și m-am dus repede la prima cofetărie. Când colo… Gina stătea relaxată la terasă și savura niște eugenia franțuzească. Mă cunoște bine, se vede treaba. Știa că tot la dulce trag”, a mai dezvăluit artistul.

Sursă foto: Instagram

  • Smiley și Gina Pistol, peripeții în luna de miere! Artistul „a pierdut-o” pe soția sa într-un oraș din Franța

related posts

Modifică setările cookies