Gina Pistol, probleme înainte de nunta cu Smiley


În câteva zile, Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. 


Gina Pistol chiar face haz de necaz și spune că este atât de ocupată cu pregătirile încât nici nu știe dacă o să ajungă la propria nuntă. 
 
Pe rețelele de socializare, a povestit:
 
„Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Băi, stăteam, așa, la semafor, si mă gândeam… Eu și gândurile mele în trafic. Ziceam așa, că dacă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel.

Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem, să bem un pahar de Prosseco. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap. Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. (…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină.”
 
Gina Pistol și Smiley se vor căsători la Palatul Snagov, iar alături de invitații lor se vor bucura de un peisaj de poveste. Șeful complexului din Snagov a făcut câteva declarații despre organizarea evenimentului. Potrivit FANATIK, acesta a declarat:
 
„Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a declarat acesta.
 
Vezi mai multe poze speciale în Galeria Foto

Vezi și VIDEO:

  • Gina Pistol, probleme înainte de nunta cu Smiley

related posts

Modifică setările cookies