Andreea Antonescu a ajuns la concluzia că nu este atât de important felul în care se îmbracă sau în care arată.

„Nu aș da niciodată bani pe lucruri care să consider eu că îmi aduc valoare. Am învățat de-a lungul timpului. Au fost momente în viața mea, în care am aruncat banii pe tot felul de lucruri pe care mi le-am dori, sau nu, dar am vrut să fie la mine în dressing. Ulterior am realizat că a fi bine cu tine însuți, nu este neapărat despre lucrurile materiale, nu este neapărat despre lucrurile scumpe”, a declarat Andreea Antonescu pentru Spynews.

Artista aplică același principiu și când vine vorba de operațiile estetice. Aceasta este de părere că aceste intervenții sunt necesare pentru a rezolva anumite complexe.

„La fel și cu operațiile estetice, dacă îți dorești, rezolvi un complex din copilărie, înțeleg, dar în rest, să cheltuiești niște bani pe ceva care consideri că-ți aduce un plus de imagine, nu sunt de acord. Suntem suficienți noi înșine, putem evolua și atrage atenția și din alte puncte de vedere, nu doar din punct de vedere al caroseriei, cum spunea tatăl meu, sau al vestimentațiilor foarte scumpe”, a precizat ea.

Ce operații estetice are Andreea Antonescu

Andreea Antoescu este foarte asumată și de fiecare dată a spus lucrurilor pe nume. Artista apelează de mai mulți ani la serviciile aceluiași medic estetician. Mai ales după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a ei, aceasta și-a dorit să-și facă câteva îmbunătățiri, mai exact, injectat botox în zona frunții, a ochilor și între sprâncene și și-a sculptat pomeții cu fillere pe bază de acid hialuronic.

„Aștept momentul ăsta de foarte mult timp! Eu vin la domnul doctor de ceva timp și îmi face aceste proceduri. În momentul în care m-am întors astă vară din America Express, bineînțeles că primul telefon pe care l-am dat a fost către domnul doctor dar am aflat și de o sarcină între timp iar domnul doctor a fost pentru prima dată când a refuzat să îmi facă orice gen de procedură, tocmai pe motive de sarcină. Am apreciat foarte mult faptul că dincolo de imagine, dincolo de absolut orice, încercăm să fim oameni și ne gândim atunci care sunt prioritățile cele mai importante, pentru că toate celelalte pot aștepta. Acum că am terminat tot acest proces al nașterii, al alăptării, bineînțeles că am fost foarte nerăbdătoare să particip la această întrevedere”, spunea Andreea Antonescu înainte de a ajunge în cabinetul medicului estetician, potrivit ciao.

Sursă foto: Instagram