Ce spunea Johnny Depp în 1995 despre cariile sale. Actorul are probleme cu dantura de 30 de ani


Johnny Depp și-a șocat fanii cu apariția de la Cannes, când și-a dezvăluit dinții cariați. Însă, actorul de 59 de ani are probleme cu dantura de 30 de ani. Într-un interviu din 1995, starul din „Pirații din Caraibe” a dezvăluit ce părere are de cariile sale.


Johnny Depp este un fumător înrăit, iar acest obicei i-a afectat în timp dantura. Starul din Pirații din Caraibe a avut o apariție intens mediatizată la Festivalul de Film de la Cannes, unde s-a remarcat cu ovațiile de 7 minute la premiera filmului Jeanne du Barry și cu dinții cariați.

Actorul de 59 de ani a vorbit despre estetica danturii sale încă din 1995, în cadrul unui interviu acordat revistei Premiere

Atunci, Depp recunoștea că dantura lui contrasta cu chipul de care s-au îndrăgostit milioane de femei.

Am o mulțime de carii. Mi s-a făcut un canal radicular acum opt ani, care este neterminat. Este ca un ciot putred. Dar îmi place. Este ca și când indienii făceau un lanț de mărgele, întotdeauna puneau imperfecțiuni în el”, a declarat atunci actorul.

Depp a vorbit deschis și despre dinții săi din față, care sunt dispuși inegal: „Sunt mândri de ei”, a continuat actorul, care atunci avea 31 de ani.

Fanii săi au comentat intens apariția de la Cannes, ajungând la concluzia că Depp seamănă tot mai mult cu personajul său Jack Sparrow.

În 1995, Johnny Depp era la începutul faimei sale și a bifat a treia sa nominalizare la Globurile de Aur, pentru interpretarea din filmul Ed Wood.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Ce spunea Johnny Depp în 1995 despre cariile sale. Actorul are probleme cu dantura de 30 de ani

related posts

Modifică setările cookies