Cum s-a schimbat viața lui Johnny Depp, după ce și-a demonstrat nevinovăția, în procesul intentat împotriva fostei soții


Cariera lui Johnny Depp a avut foarte mult de suferit în ultimii ani, deoarece fosta lui soție, Amber Heard, a lansat mai multe acuzații grave și mincinoase la adresa lui. Anul acesta, actorul a dat-o în judecată și a demonstrat că afirmațiile nu au fost reale. 


Pe lângă aprecierea publică de care se bucură de atunci, situația și-a revenit și pe plan profesional, acesta reluând unele campanii de imagine, dar și întorcându-se în lumea actoriei. În cadrul unui interviu acordat pentru South China Morning Post, relatează Daily Mail, a vorbit despre planurile profesionale viitoare. 

În prezent, Johnny Depp s-a retras în spatele camerelor și regizează un film în care joacă Al Pacino, idee care i-a surâs mai multe decât aceea de a juca el în producție.

„Eu m-am gândit: «Grozav. Nu trebuie să joc în el... dacă nu trebuie să joc în el, sigur!». Tot ceea ce trebuie să fac este să adun o distribuție care să poată da randament, să surprind momentele pe care mi le oferă și să le pun laolaltă într-o cameră de montaj. 

Este mult mai ușor atunci când nu trebuie să te privești pe tine însuți, propria ta mutră pe ecran", a dezvăluit Johnny Depp, în cadrul interviului.

Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că, atunci când are nevoie de liniște, când vrea să evadeze și când vrea să se simtă „normal”, pleacă pe insula sa privată din Bahamas, unde se bucură de simplitate și de lipsa luxului.

În ultimii ani, Johnny Depp a fost în lumina reflectoarelor, dar nu a fost pus într-o ipostază pozitivă, deoarece a fost acuzat, pe nedrept, de violență fizică și sexuală, în timpul relației cu Amber Heard. În ciuda faptului că și-a demonstrat nevinovăția, preferă să stea retras atunci când, profesional, nu mai are nimic de făcut.

„Trebuie să ai un refugiu, un loc sigur unde poți scăpa de privirea și interesul celorlalți, un loc unde poți sta pe o plajă, să citești, să pictezi, să meditezi sau orice altceva, asta înseamnă libertate pentru mine. Aceasta este singura libertate adevărată”, a mai spus actorul din „Pirații din Caraibe”. 

 
Sursa foto: Getty Images
  • Cum s-a schimbat viața lui Johnny Depp, după ce și-a demonstrat nevinovăția, în procesul intentat împotriva fostei soții

related posts

Modifică setările cookies