Cea mai sexy chelneriță de pe TikTok e româncă și locuiește în Italia. 2 milioane de oameni o urmăresc pentru posteriorul ei sexy


O româncă în vârstă de 41 de ani face senzație pe TikTok cu posteriorul ei, pe care și Jennifer Lopez ar fi invidioasă. Își spune Barby Mora, însă numele ei real este Michela (probabil “Mihaela” :) )  și e de profesie barista în Arco di Trento, Italia.

Tag-uri: #TikTok #barista

Datorită popularității ei, Michela a fost contactata de câteva site-uri italiene, unde și-a spus povestea. Într-un interviu, barista sexy, care e urmărită de 2 milioane de oameni pe TikTok, a dezvăluit că este româncă. 

„Sunt româncă, dar locuiesc în Italia din anul 2000. Locuiesc împreună cu partenerul meu și am o fetiță de șapte ani”, spune vedeta TikTok.

 

@barbymora

 

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Barby Mora a dezvăluit că partenerul ei a fost cel care a venit cu ideea de a-și face un cont pe TikTok.

Întrebată cum de arată atât de bine, românca a spus că „mama natură e de vină”.

„Ei bine, înainte de o avea pe fiica mea, timp de vreo doi ani am mers regulat la sală, dar apoi m-am oprit. În ultima vreme, nimic. Dar slavă Domnului că am acest dar…”, spune Michela.

 

@barbymora

 

♬ original sound - sound_tok_beats

„Semăn cu mama mea: are opt copii și totuși e încă într-o formă extraordinară, ar trebui să o vezi”.

  • Cea mai sexy chelneriță de pe TikTok e româncă și locuiește în Italia. 2 milioane de oameni o urmăresc pentru posteriorul ei sexy

related posts

Modifică setările cookies