Cea mai sexy DJ-iță din lume, spectacol la plajă! Sutienul mult prea mic i-a jucat feste


Chantel Jeffries, DJ american, model și influencer de succes, face furori de fiecare dată când apare la plajă! Drept dovadă, publicațiile din străinătate au numit-o „cea mai sexy DJ-iță din lume”. 


Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a fost surprinsă recent de paparazzi pe o plajă din Miami. 

Chantel a întors toate privirile cu silueta sa sexy. DJ-ița a purtat un costum de baie minuscul, în două piese, de culoare orange. 

După ce s-a uns cu cremă și și-a pus ochelarii de soare, Chantel și-a făcut câteva selfe-uri pe șezlong. Sutienul mult prea mic i-a jucat feste și i-a acoperit cu greu bustul generos. 

După ședința foto cu mobilul, frumoasa Chantel s-a relaxat citind o carte. 

Chantel adoră să pozeze provocator și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 4,6 milioane de urmăritori. Și atunci când mixează, tânăra întoarce toate privirile. Chantel poartă ținute transparente, decoltate și fuste de-o palmă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Chantel a devenit cunoscută în 2014, după ce a fost fotografiată într-o mașină alături de Justin Bieber. DJ-ița a negat însă că ar fi avut vreo relație cu starul canadian.

„Nu m-am intâlnit cu Justin Bieber. Am țelurile mele în viață și sunt concentrată pe ele. Nu mă interesează să devin faimoasă în acest mod", declara tânăra la acea vreme. 

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram

  • Cea mai sexy DJ-iță din lume, spectacol la plajă! Sutienul mult prea mic i-a jucat feste

related posts

Modifică setările cookies