Cel mai apreciat model plus size al momentului – aproape 5 milioane de oameni o urmăresc pe Sammy Krieger pe Instagram


Nu trebuie să te încadrezi în standardele impuse de Hollywood ca să fii sexy și admirată – o dovedește Sammy Krieger, unul dintre cele mai apreciate modele plus size ale momentului.


I se spune “Kim Kardashian în varianta plus size”, iar pe Sammy Krieger nu o deranjează deloc această comparație. Bruneta în vârstă de 30 de ani este la fel de admirată și de dorită ca vedeta de reality show. Sammy se simt excelent în pielea ei și a învățat să nu mai bage în seamă comentariile răutăcioase ale trollilor pe de net, legate de greutatea sa. 

 

“În loc să stai să îți faci griji de câte kilograme ai, mai bine gândește-te la lucrurile pe care le ai de realizat în ziua respectivă. Cum îi poți ajuta pe oameni și cum poți să te faci remarcat în societate”, spune bruneta.

 

Un adevărat influencer, Sammy Krieger este unul din modelele preferate ale brandurilor de haine. Aceasta a colaborat și cu brandul Rihannei, Savage X Fenty.

 

  • Cel mai apreciat model plus size al momentului – aproape 5 milioane de oameni o urmăresc pe Sammy Krieger pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies