Ashley Graham a devenit mamă de gemeni. De ce a ales celebrul model plus-size să născă în propria casă


Model plus-size Ashley Graham e în culmea fericirii. Celebra mămică a născut acasă doi băieți perfect sănătoși.


Faimosul model plus-size Ashley Graham a devenit de curând mamă de gemeni! Vedeta în vârstă de 34 de ani a ales să nască acasă, menționează cosmopolitan.com

„Justin și cu mine suntem fericiți să vă anunțăm că băieții noștri au venit pe lume. S-au născut dimineața aceasta devreme, acasă, și sunt fericiți și sănătoși. O să-mi iau un timp să mă recuperez și să mă conectez cu soțul meu și cei trei băieți ai noștri, dar abia aștept să împărtășesc mai mult cu voi. Multă iubire,AG”, le-a transmis Ashley Graham fanilor ei de pe Instagram.

Graham nu a dezvăluit încă numele noilor ei fii, dar le-a  admiratorilor că își va face timp pentru acest lucru.

Citește și: Momente dificile pentru îndrăgita cântăreță Amanda Lear. A fost operată pe cord. Ce dezvăluiri face artista despre inima ei

Mămica a ales să nască acasă alături de partenerul ei de viață, ca și în cazul primului copil, pentru că “nimic nu se compară cu o naștere naturală, mai ales atunci când ea se petrece în compania soțului”, acasă, simțindu-se cel mai bine psihic, având în vedere mediul cald și prietenos.

Totodată, soțul vedetei, Justin Ervin, nu a ezistat să facă public anunțul și a distribuit postarea pe contul său de Instagram, adăugând: „Te iubesc, @ashleygraham. Îi mulțumesc Celui de Sus pentru nașterea noastră supernaturală. Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și empatie”, a mai scris el.

Cei doi mai au un fiu, pe nume Isaac, născut pe 18 ianuarie 2020.

Ashley Graham este un model plus-size foarte apreciat în lumea modellingului internațional ce a colaborat de-a lungul anilor cu celebrele case de modă Chanel, Dior și Victoria’s Secret. Mai mult, Ashley ocupă locul 10 în topul celor mai bogate modele din lume, menționează Forbes.

Foto: Instagram/Profimediaimages.ro

Vezi și:
 
Claudia Neghina, viață de model
  • Ashley Graham a devenit mamă de gemeni. De ce a ales celebrul model plus-size să născă în propria casă

related posts

Modifică setările cookies