“Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mașină de făcut copii plină de vergeturi”. Ashley Graham, despre corpul ei după nașteri


La 34 de ani, Ashley Graham este cel mai apreciat model plus size al momentului. Iar faptul că a trecut prin două nașteri, alăptează gemeni în tandem și își arată corpul fără filtre pe Instagram o face și mai populară printre fane.


În ianuarie, Ashley Graham, care era deja mama unui băiețel, a mai adus pe lume încă doi, gemeni. Chiar dacă este model plus size și și-a acceptat formele voluptoase, modelul a avut totuși un șoc când și-a văzut corpul după nașterea gemenilor. Ashley a dezvăluit că burta i s-a umplut de vergeturi, iar acest lucru a demoralizat-o. 

“După naștere, a trebuit să învăț să îmi iubesc din nou corpul. Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mașină de făcut copii plină de vergeturi”, a spus vedeta. 

Foto: mai 2002, Cannes

Ashley și-a învins temerile și a postat o imagine cu burta sa cu vergeturi pe rețelele de socializare. Apoi și-a găsit liniștea. “După ce am postat acea imagine, am reușit să găsesc din nou pacea -  cu mine și cu corpul meu. Nașterea a fost incredibilă, însă experiență de după a fost copleșitoare. Multă vreme nici nu am putut să merg ca lumea, dar să mai fac și sport… Tremuram, nu mă regăseam…Plănuisem să mă întorc la munca după 8 săptămâni, dar eram un dezastru. Când mă uitam în oglindă, încă păream însărcinată”, a spus Ashley.

 

Din fericire, vedeta a depășit acele momente și și-a revenit exemplar. A pozat în costum de baie pentru noua sa colecție de costume de baie și lenjerie intimă, iar săptămâna trecută a strălucit la Cannes, atât pe covorul roșu, cât și pe catwalk. 

 

  • “Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mașină de făcut copii plină de vergeturi”. Ashley Graham, despre corpul ei după nașteri

related posts

Modifică setările cookies