Are aproape 100 kg, dar poarta cele mai îndrăznețe ținute. Ashley Graham, într-o rochie minusculă în public


Are 35 de ani, este mamă a trei copii și cel mai aperciat model plus size de ani de zile. Ashley Graham este un exemplu de încredere pentru multe femei care se luptă cu kilogramele în plus.

Tag-uri: #Ashley Graham

Ashley Graham este lipsită de inhibiții și nu lasă kilogramele în plus să îi influențeze prea tare alegerile vestimentare. Modelul are una dintre cele mai sexy garderobe dn showbiz și nu își ascunde formele voluptoase. 

La cea mai recentă apariție publică, Ashley a atras toate privirile într-o rochie ultra scurtă, care i-a lăsat picioarele la vedere. 

“Arăți superb!”

“Rochia îți vine grozav!”, i-au transmis fanii pe Instagram.

 

Deși are doar 35 de ani, modelul apelează încă de acum la proceduri anti-îmbătrânire. Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei că a descoprit un remediu chinezesc care ar putea lua cu succes locul botoxului. Gua sha sau kerokan este o practică de medicină tradițională chineză în care un instrument este folosit pentru a “răzui” pielea oamenilor pentru a produce pete ușoare.

“Am văzut atâtea feye care fac Gua Sha greșit, însă eu am cea mai bună profesoară din lume. Se numește Sandra Lanshin și este și acupuncturistă mea. Dacă intrați la ea pe TitkTok, vă va arăta exact cum să faceți. Nu mai aveți nevoie de fillere, dacă folosiți Gua Sha. Îi spun tot timpul că ea e Botoxul meu”, a spus Ashley Graham.

 

“Punctul cheie este să răzuiești pielea (de obicei partea superioară a spatelui) pentru a revigora fluxul sanguin, a elibera toxinele termice, a stimula drenajul limfatic, a activa diferite puncte ale corpului și a aduce celule utile în zonă prin stimularea unui răspuns imunitar. Uneori, această acțiune creează o oarecare decolorare a pielii, care poate arăta dramatic. Dar fii sigur că nu există nicio durere și petele dispar de obicei în câteva zile”, explică Dr. Ervina Wu în revista Harper’s Bazaar.

  • Are aproape 100 kg, dar poarta cele mai îndrăznețe ținute. Ashley Graham, într-o rochie minusculă în public

related posts

Modifică setările cookies