Are 90 de kg și e considerată un adevărat sex simbol. Ce tehnică specială chinezească folosește Ashley Graham în loc de Botox


Ashley Graham reușește să își mențină statutul de cel mai hot model plus size de ani de zile. E căsătorită, are trei copii și cu toate astea îmbină cu succes cariera cu viața de familie.


Ashley militează pentru ideea că poți fi frumoasă și sexy fară să ai neapărat un corp de fotomodel. O demonstrează cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta a pozat seducător într-un costum de baie întreg, iar fanii sunt încântați. Pozele au fost făcute pe balconul unui hotel de lux din Cannes.

 

Deși are doar 35 de ani, modelul apelează încă de acum la proceduri anti-îmbătrânire. Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei că a descoprit un remediu chinezesc care ar putea lua cu succes locul botoxului. Gua sha sau kerokan este o practică de medicină tradițională chineză în care un instrument este folosit pentru a “răzui” pielea oamenilor pentru a produce pete ușoare.

“Am văzut atâtea feye care fac Gua Sha greșit, însă eu am cea mai bună profesoară din lume. Se numește Sandra Lanshin și este și acupuncturistă mea. Dacă intrați la ea pe TitkTok, vă va arăta exact cum să faceți. Nu mai aveți nevoie de fillere, dacă folosiți Gua Sha. Îi spun tot timpul că ea e Botoxul meu”, a spus Ashley Graham.

 

@lanshinskin PART 1 OF 3 ✨ Facial Gua Sha for Neck and Jaw. Follow along with me at home with your Gua Sha tool, and make sure to prep your skin first with a hydrating fluid and oil (not shown here) ❤️ #Lanshin #AAPI #guasha #guashatutorial #tensionrelief #TCM ♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup

“Punctul cheie este să răzuiești pielea (de obicei partea superioară a spatelui) pentru a revigora fluxul sanguin, a elibera toxinele termice, a stimula drenajul limfatic, a activa diferite puncte ale corpului și a aduce celule utile în zonă prin stimularea unui răspuns imunitar. Uneori, această acțiune creează o oarecare decolorare a pielii, care poate arăta dramatic. Dar fii sigur că nu există nicio durere și petele dispar de obicei în câteva zile”, explică Dr. Ervina Wu în revista Harper’s Bazaar.

 

  • Are 90 de kg și e considerată un adevărat sex simbol. Ce tehnică specială chinezească folosește Ashley Graham în loc de Botox

related posts

Modifică setările cookies