Modelul Ashley Graham va fi mamă de gemeni. Cum le-a dat vestea fanilor


Ashley Graham este în culmea fericirii! Cel mai sexy model plus-size a dezvăluit în urmă cu două luni că-l așteaptă pe bebe cu numărul doi. 


Ultima vizită la doctor a lăsat-o pe Ashley fără cuvinte. Fotomodelul a aflat că va fi mămică de gemeni și că va avea băieței. Vedeta a împărtășit vestea cu fanii ei și a postat un clip emoționant pe contul de Instagram. În filmuleț apare și soțul ei, Justin Ervin. 

La începutul filmulețului, Justin află că va deveni tătic după ce Ashley Graham îi arată testul de sarcină. Apoi, modelul este filmat în timp ce se află la ecografie și află că va avea gemeni. La un moment dat, Ashley observă sexul unuia dintre ei, iar medicul ginecolog îi spune că va avea doi băieți. 

“Vorbești serios? O să avem trei băieți?”, spune Ashley uimită. Modelul și soțul ei mai au acasă un băiețel, pe nume Isaac.

Clipul a adunat peste 1,1 milioane de aprecieri, iar fanii i-au felicitat pe viitori părinți. 

Ashley Graham a apărut în Sports Illustrated

Fotomodelul cu forme generoase a defilat pentru case de modă celebre, a apărut în costum de baie pe coperta Sports Illustrated, iar aparițiile ei de pe covorul roșu sunt memorabile.

Americanca a făcut o avere din modelling. În urmă cu 5 ani, Forbes o plasa pe locul 10 în topul celor mai bine plătite modele. Ashley este căsătorită cu regizorul Justin Ervin din 2010. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Modelul Ashley Graham va fi mamă de gemeni. Cum le-a dat vestea fanilor

related posts

Modifică setările cookies