Cine este Lorena Duran, modelul cu vergeturi care face furori la prezentările de modă. „În sfârșit vedem femei adevărate”


Se pare că au trecut vremurile când modelele care defilau pe podium erau alese pe sprânceană. În ultimii ani, naturalețea este calitatea pe care o caută designerii de top. Lorena Duran, o tânără cu forme voluptuoase și chiar cu vergeturi pe picioare, a reușit în domeniul modei. 


Lorena Duran, originară din Spania, s-a remarcat în 2020, când a pozat în costum de baie pentru Sports Illustrated. În continuare, cariera ei a cunoscu o ascensiune. Duran a fost printre primele modele plus size folosite într-o campanie Victoria's Secret.

Lorena Duran, despre motivul pentru care nu a ezitat să-și etaleze vergeturile: „Este istoria mea”

Lorena a studiat chimia și urma să lucreze într-un laborator, dar visul ei din copilărie a fost să defileze pe podium. Când avea 17 ani, mama ei a fost cea care a dus-o la castinguri în Sevilla. Agențiile de modeling au acceptat-o, însă după o perioadă cariera ei de model a fost pe punctul de a se încheia. O „tulburare metabolică” a făcut-o să se îngrașă, iar agenții o respingeau pentru că era „prea grasă”, după cum povestește Lorena într-un interviu

Într-o zi, un prieten i-a spus despre „curve modeling” (moda pentru femeile cu forme voluptuase) și a încurajat-o să nu renunțe.

După pictorialul din Sport Illustrated, Lorena cunoaște celebritatea.„Când echipa m-a întrebat dacă prefer pozele cu vergeturi, am spus: „Da, desigur”. Pentru că este real pentru mine. Este istoria mea. Când mă uit la poze o văd pe Lorena. Și pentru mine acest lucru este foarte important”, spune modelul. 

Mai mulți urmăritori o complimentează pe rețelele sociale: „În sfârșit vedem femei adevărate”, „Nu te-aș include în categoria plus size, așa arată de fapt o femeie normală”, „Ești perfectă!”, „Te rog să nu slăbești, ești wow!”. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Sursă foto: Instagram: imlorenaduran

Vezi și: Gabriela Iliescu, modelul care a cucerit lumea

  • Cine este Lorena Duran, modelul cu vergeturi care face furori la prezentările de modă. „În sfârșit vedem femei adevărate”

related posts

Modifică setările cookies