Cel mai fotogenic și mai sexy cuplu: trupurile lor par a fi sculptate. Cum au fost surprinși Izabel Goulart și iubitul în Mykonos


Modelul Izabel Goulart și iubitul ei fotbalist, Kevin Trapp, și-au etalat trupurile perfecte la plajă, în Mykonos. 
Imaginile surprinse de paparazzi cu cei doi îndrăgostiți par desprinse dintr-un pictorial profesionist. 


Îngerașul Victoria's Secret a impresionat cu trupul său zvelt, dar în același timp ultra tonifiat. Aceasta a ales un costum de baie galben, din două piese, pentru un bronz impecabil. 

 

Izabel Goulart are formele perfecte, așa că nu trebuie să ne mai mire faptul că a fost descoperită de un agent pe când avea 14 ani și era la cumpărături cu mama ei. Timp de 19 ani și-a consolidat cariera în modă, iar din 2005 face parte din echipa de “îngeri” Victoria’s Secret.

 

GALERIE FOTO mai jos 

 

Deși mulți și-ar dori să o cucerească, Izabel formează un cuplu cu fotbalistul german Kevin Trapp, care este cu 6 ani mai tânăr decât ea.

Izabel este una dintre frumusețile cu trupuri perfecte pentru Baywatch, acesta fiind și motivul pentru care brunetă a fost aleasă să joacă în producție, alături de Zac Efron și Dwayne Johnson.

  • Cel mai fotogenic și mai sexy cuplu: trupurile lor par a fi sculptate. Cum au fost surprinși Izabel Goulart și iubitul în Mykonos

related posts

Modifică setările cookies