"Cele mai lungi picioare din lume". Imaginile cu care Mădălina Ghenea și-a impresionat fanii


Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.


Stabilită de mai mulți ani în Italia, românca este implicată în numeroase proiecte profesionale, iar de curând a publicat pe contul de Instagram câteva fotografii de la o ședință foto. 

Îmbrăcată într-un costum de baie maro, Mădălina Ghenea a arătat încă o dată de ce este considerată atât de sexy, corpul său fiind perfect tonifiat. 

Fanii nu au întârziat să posteze mesaje de apreciere, majoritatea admirând felul în care arată. "Cele mai lungi picioare din lume", "Minunată", "Sunt cele mai lungi și cele mai frumoase picioare din lume" sunt doar câteva dintre comentarii. 

Luna trecută, Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul lui Al Pacino, pe străzile din Roma. Actrița filma alături de legendarul actor pentru producția House of Gucci.

Mădălina interpretează rolul divei Sophia Loren. Scenariul filmului este scris de Roberto Bentivegna și este inspirat după cartea The House of Gucci. Cântăreața Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soț, Maurizio Gucci. 

sursa foto: Instagram Madalina Ghenea/ProfiMedia 

  • Cele mai lungi picioare din lume . Imaginile cu care Mădălina Ghenea și-a impresionat fanii

related posts

Modifică setările cookies