CEO-ul OnlyFans, regele Instagramului. Cum afișează fabuloasa sa avere făcută din controversatul site


Tim Stokely (37 de ani), CEO-ul controversatei platforme OnlyFans, și-a creat un brand personal pe social media, unde postează imagini cu vilele sale, mașinile de lux sau din vacanțele exotice.


Printre cele mai opulente fotografii sunt cele cu iahturile, mașinile tunate sau de la petrecerile exclusiviste din New York și Londra, din cele mai scumpe baruri, cluburi și restaurante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Stokely (@timstokely)

Cea mai impresionantă proprietate este vila lui Stokely, pe care a cumpărat-o cu 2,4 milioane de lire sterline în 2019. Casa, localizată în Bishop's Stortford, are șase dormitoare, opt săli de baie, o sală de gimnastică, saună, cinematograf și un bar de marmură. Sala de jocuri este luminată de sculpturi moderne fosforescente, care pun în valoare masa de biliard și barul complet echipat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Stokely (@timstokely)

Din colecția de mașini nu lipsesc un Audi R8, în valoare de 120.000 de lire sterline, sau un Range Rover modificat de o firmă preferată de fotbaliștii din Premier League.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Stokely (@timstokely)

Venitul anual al afacerii lui Tim este estimat undeva, la 720 milioane de lire sterline. OnlyFans este o platformă cu conținut oferit în schimbul unui abonament, care are aproximativ 30 milioane de utilizatori. În schimbul unei sume lunare, aceștia primesc  acces la imagini porno, videoclipuri și altele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Stokely (@timstokely)

Pentru fiecare abonament vândut utilizatorului, performerul primește 80 la sută, în timp ce restul intră în contul OnlyFans. 

  • CEO-ul OnlyFans, regele Instagramului. Cum afișează fabuloasa sa avere făcută din controversatul site

related posts

Modifică setările cookies